Malé klamárky. [4], Neuveriteľné - Shepard, Sara, 1977- (Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2012)
Desivé tajomstvá z minulosti ďalej prenasledujú pôvabné klamárky. Ide naozaj o život. Hanna leží v kóme po tom, čo ju zrazil autom ich tajomný prenasledovateľ: vraj vedela priveľa. Emily rodičia za trest pošlú k prísnej rodine na farmu, Aria sa po problémoch s matkou aj s priateľom takmer ocitne na ulici a Spencer musí vyriešiť svoje veľké klamstvo.