Temné vízie. [3], Vášeň - Smith, L. J. 1965- (Čítanie pre radosť a poučenie, 2012)
Kaitlyn a jej priatelia vlastnia úlomok čistého kryštálu od Bratstva. Ním by mohli zničiť ohavný kryštál pána Zetesa, pomocou ktorého jeho majiteľ pácha mnoho zla. Nevedia však, kde kryštál ukrýva, ani ako sa k nemu dostať. Kait sa preto vracia do Zetesovho Inštitútu ako špión.