Blbnutí s Oscarem - Březinová, Ivona, 1964- (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2011)
Tri kamarátky Fany, Nikol a Simča vyrážajú do Írska na intenzívny kurz angličtiny. Pridajú sa k nim aj Manuel, Kat a Rosťa. Vzťahy v partii sa narušia keď jedného z nich zasiahne celkom nečakaná láska.