Kde jsi, Pierote? - Březinová, Ivona, 1964- (Grada Publishing, a.s, 2015)
Príbeh Zorzi, adeptky kaderníckeho remesla, ktorá túži po kariére slávnej herečky. Smelé plány sebavedomej slečny však naberú neočakávaný smer, keď sa v jej živote objaví tajomný ctiteľ a jeho úchvatné vyznania.