Zažmúr očká - Janovic, Tomáš, 1937-2023 (Buvik, s. r. o., 2016)
V žartovných riekankách a povedačkách objavujú deti krásu rýmu a rytmu, pomenúvajú a poľudšťujú veci, prírodu a všetko, čo ich obklopuje.