Neobyčajné deti slečny Peregrinovej. Tretia kniha, Knižnica duší - Riggs, Ransom, 1979- (Plus, 2016)
Šestnásťročný Jacob objaví v sebe novú schopnosť a ponáhľa sa využiť ju na záchranu svojich priateľov uväznených v prísne stráženej pevnosti. Z ulíc moderného Londýna sa dostanú do temného labyrintu uličiek Diablovho slumu, najdesivejšieho miesta vo viktoriánskom Anglicku.