Rodinka Dušičkovcov, alebo, Tajomstvo polnočnej hmly - Vebrová, Sandra, 1985- (Fragment, 2016)
Otecko Hmloslav, mamička Blanka a ich svojrázne deti Simon, Olívia a Bubi budú tentotaz prežívať príhody, ktoré spája tajomný hmlistý opar.