Krtko a zázračné slovíčka - Ďurinová, Nataša, 1955- (Ikar, 2013)
Keď vieme už odmalička slušne pozdraviť, poďakovať sa, pomôcť, ospravedlniť sa, zaželať dobrú chuť a najmä povedať niekomu, že ho máme radi, svet okolo nás je oveľa krajší. Toto všetko naučí najmenších čitateľov ich obľúbený hrdina krtko so svojimi zvieracími kamarátmi.