Zvieratká okolo nás : protiklady - Uitgeverij, Clavis (Lotje, 2016)
Táto knižka je plná zvieratiek. Nájdeš v nej veveričku, mačku, koníka aj myšku. Niektoré sú veľké, iné zasa malé, ďalšie sú špinavé, ostatné čisté. Keď si ich obzrieš, hneď uvidíš rozdiely.