Záhada plačúcej truhly ; Záhada chystanej vraždy ; Záhada filmového hororu / diel 76, 77, 78, Traja pátrači - Stine, Megan; Stine, H. Wiliam (Traja pátrači, 2016)
Tri nové dobrodružstvá Troch pátračov.