Pohyblivé obrázky - Pratchett, Terry, 1948-2015 (Úžasná Plochozem, 2011)
Viktor Tugelbend, takmer čarodejník, ktorý sa z nedostatku iných príležitostí stal hviezdou novorodeného zábavného priemyslu, počuje tajomné volanie.