Červený vírus a kučeravý Sebastián - Auxtová, Ivana (Perfekt, 2016)
Desaťročný Sebastián sa s mamou presťahuje do neznámeho mestečka Pomykovo. Život v Pomykove je napínavé reálne aj virtuálne dobrodružstvo. Malí usmievaví roboti Maluroti, veľký ryšavý Filip a bystrý Oliver patria do neobyčajného sveta mesta a školy na Červenom kopci.