Zvedavé rozprávky : 13 veselých rozprávočiek pre najmenších, menších, malých, ale aj tých, čo už vyrástli, no nikdy neprestali byť zvedavými - Hlavatá, Dana, 1957- (Marenčin PT, spol. s r. o., 2015)
V knihe sa dozviete prečo má žirafa dlhý krk, kam chodí hroch k zubárovi, kde si zebry kupujú pyžamká, čoho sa bojí ustráchaný tiger.