O chlapcovi, ktorý hľadal vôňu čokolády : príbeh pre tých, ktorí dokážu uveriť neuveriteľnému- - Daniš, Martin (Rozprávočka, 2016)
Maličkí mužíčkovia Heurékovia prichádzajú na našu planétu až spoza hraníc vesmíru. Ich úlohou je odovzdať magickú silu a vrátiť sa späť. Na Zemi zostane už len posledný Heurék menom Chris, ktorý chce odovzdať svoju magickú silu vôni čokolády.