Turčianske povesti - Tatár, Jozef, 1954- (Vydavateľstvo Matice slovenskej, s.r.o, 2012)
Veselé i vážne príbehy z počiatkov turčianskych miest a obcí - Tur a krásna Margita, Turanova veštba, Biela panna...