O vláčiku - Finn, Rebecca; Zöldyová, Lucia (Bratislava : Fragment, 2006)
Zábavný vláčik s krátkymi básničkami.
Leporelo
Názov z obalu
Pre deti od 1 roku
Keywords: anglická literatúra; básne; leporelá; predškolský vek