Rozprávočky do ručičky - Ondreičková, Daniela, 1951-; Dobiášová, Viera (Bratislava : Matys, 2004)
Skrátená verzia známych rozprávok: Kozliatka, O repe, Drevený zámoček, Ako šlo vajce na vandrovku, Kocúr v čižmách ...
Leporelo
Názov z obalu
Keywords: slovenská literatúra; rozprávky; leporelá; predškolský vek