O psíčkovi a mačičke - Fischer, Gisela; Jentner, Edith; Meinardus, Elke; Gresswell, Ray (Bratislava : Fortuna Print, 2000)
Veselé príbehy, ktorých hrdinami sú zvieratká žijúce okolo nás.
Keywords: nemecká literatúra; rozprávky; mladší školský vek