Únosné riziko - Cook, Robin, 1940- (Ikar, 2008)
Edward Armstrong pôsobí ako úspešný vedec na Harwarde. Členovia Edwardovho tímu skúšajú priamo na sebe psychofarmakum pôsobiace proti depresiám. Vystavujú sa tým obrovskému nebezpečenstvu, pretože Ultra, ako liek nazvali, má neblahé, priam diabolské vedľajšie účinky, o ktorých nemá zatiaľ nikto tušenia.