Kým nás láska nerozdelí: Hľadania - Baričák, Pavel "Hirax", 1971- (Hladohlas Publishing, 2008)
Hiraxov román nie je len rýchla jazda dialógov v modernej reči mladých, ale aj hlboké filozofické úvahy, ktoré vás donútia spomaliť čítanie, ako aj svoj život. Je to smiech cez slzy mnohokrát s vnútorným prichytením sa „že toto som predsa zažil(a) aj ja!“