Geek Girl. Šprtka. [1] - Smale, Holly, 1981- (Yoli, 2016)
Harriet je šprtka. Vie, všetko čo šprtka má vedieť. No nevie, prečo sa jej v škole nikto nepáči. Keď ju osloví zástupca modelingovej agentúry ide z jednej katastrofy do druhej.