Prázdna rakva. [2], Zrada - Olsen, Gregg, 1959- (Fortuna Teen, 2013)
Na večierku ktosi na smrť dobodá Olíviu, študentku, na výmennom pobyte. Podozrenie padne na Briannu a na jej hlúpeho chlapca Drewa. Čisté svedomie však nemá ani Beth, u ktorej Olívia bývala. Hayley a Taylor objavia hustú pavučinu šokujúcich tajomstiev.