Opičky a ich vzácny hosť : hravá knižka s mäkučkými pripínacími opičkami - Apsley, Brenda (Fortuna Junior, 2011)
V tejto knižke sa zabavíte s pripínacími opičkami, ktorými si dotvoríte obrázky. Dozviete sa, aké prekvapenie pripravil starý otec pre opičky a kto k nim zavíta na návštevu.