Trampoty s priateľmi - Hapka, Catherine (Disney. Príbehy o priateľstve s Mackom Puf, 2012)
Dupák sa hnevá na Macka a Tigra, lebo mu vždy, urobia v domčeku neporiadok a na záhrade pošliapu všetky záhony. Kengurica ušiačikovi dohovára, aby si uvedomil, na čom mu viac záleží, či na starostlivo poupratovanom domčeku a záhrade, alebo na priateľstve dobrých kamarátov.