Uzol na hrnci - Feldman, Thea (Disney. Macko Puf, 2012)
Kengurka trávi celý deň v spoločnosti Tigra a Pufa, ktorí sa rozhodli, že budú na ňu dávať pozor. Po jednom takom dni strávenom bez mamičky si Kengurka uvedomí, že skladkému domovu sa niekedy nič nevyrovná.