Statočné prasiatko - Feldman, Thea (Disney. Macko Puf, 2012)
Prasiatko je veľmi malé zvieratko. Nie div, že ho všeličo vyľaká.Má však šťastie na dobrých kamarátov, ktorí mu dokážu, že aj ono vie byť statočné, keď je to potrebné.