Semienka priateľstva - Feldman, Thea (Disney. Macko Puf, 2013)
Tento príbeh je o hodnote spoločnej práce a radosti z jej výsledkov. Všetci kamaráti zo Stoakrového lesa spoja svoje sily, aby pomohli Dupákovi zasadiť zeleninu v jeho záhrade. Pridá sa k nim aj včelí roj!