Čoskoro dovidenia - Feldman, Thea (Disney. Macko Puf, 2012)
Sova na týždeň odcestovala, lebo sa mala zúčastniť na rodinnom stretnutí. Jej priatelia sa najprv potešili, ale onedlho zistili, že im Sova chýba a začali sa tešiť na jej návrat.