Čoskoro dovidenia - Feldman, Thea; Krupová, Eva, 1941-; Disney Storybook Artists (Praha : Egmont ČR, 2012)
Sova na týždeň odcestovala, lebo sa mala zúčastniť na rodinnom stretnutí. Jej priatelia sa najprv potešili, ale onedlho zistili, že im Sova chýba a začali sa tešiť na jej návrat.
Pravdepodobne preložené z angličtiny
Spracované podľa kníh A.A. Milneho a E.H. Sheparda Winnie the Pooh
Keywords: americká literatúra; rozprávky o zvieratkách; mladší školský vek