Oslíkov pochmúrny deň - Feldman, Thea (Disney. Príbehy o priateľstve s Mackom Puf, 2012)
Jedného dňa Macko Puf pozval Oslíka, aby spolu navštívili ostatných kamarátov. Somárik sa musí s každým priateľom podeliť o svoje chmúrne myšlienky.