Edward, veľmi užitočný rušeň : podľa televízneho seriálu o rušni Tomášovi - Awdry, W., 1911-1997 (Tomáš a jeho kamaráti, 2008)
Príbeh podľa televízneho seriálu o rušni Tomášovi. Môžete si prečítať, že aj keď je rušeň Edward už pomerne starý, stále ho všetci pokladajú za najlepší zadný rušeň na celom Sodore! Prečo asi?