Řvi potichu, brácho - Březinová, Ivona, 1964- (Albatros Media Slovakia, s.r.o., Pasparta, 2016)
Jeremiáš je iný. Žije vo svete, ktorý má svoje prísne pravidlá, vo svete, kde každý deň v týždni má inú farbu a kde sú krajce chleba okrúhle. So svetom, v ktorom žije mamička so sestrou, si príliš nerozumie.