Bella a Sebastián - Vanier, Nicolas; Aubry, Cécile (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2016)
Rok 1943, vo svete zúri druhá svetová vojna. Do dediny uprostred Álp prinášajú nemecké vojenské oddiely vládu strachu. Dedina sa spája proti Belle, veľkému a mocnému ovčiarskemu psovi, ktorý sa túla po alpských pastvinách. Sebastián, chlapec z hôr, si zaumieni, že ju zachráni a že Bella, divoká a osamelá ako on, bude jeho priateľkou.