Drakológia. Diel III, Dračí učeň - Steer, Dugald A. (Slovart, 2016)
V treťom pokračovaní sa Daniel a Beatrice Cookovci chystajú otvoriť útulok pre dračie siroty. Pomáha im v tom nielen mladý drak Horáčik, ktorého vychovali už od vajca, ale aj rodičia, takže môžu konečne žiť ako jedna rodina.