Nebo vonia tebou - Hrašková, Eva, 1988- (Marenčin PT, spol. s r. o., 2015)
Mirka, po detstve bez materinskej lásky, vychovávaná otcom alkoholikom, čelí životným vzostupom a pádom po svojom. V dobrom aj zlom ju sprevádza matka, o ktorú pri tragickej udalosti prišla v detstve.