Náš svet : moja prvá knižka - Brooks, Felicity (Svojtka & Co., s.r.o, 2016)
V tejto krásnej ilustrovanej knižke sa dozvieš veľa zaujímavých informácií o našom svete. A nielen to, nájdeš tu aj zábavné hádanky a kvízy.