Araba nemiluj - Manáková, Mirka, 1984- (Marenčin PT, spol. s r. o., 2016)
Ninu predá jej vlastná sestra do otroctva prostitúcie. Arab Mustafa, jej ponúkne manželstvo. Nine sa podarí zorganizovať útek. Jedného dňa stretne Dávida, ktorý jej pomôže znova sa postaviť na nohy. Minulosť ju však dobieha a pomsta je blízko. Ako to teda dopadne? Nájde Nina svoje šťastie po Dávidovom boku, alebo jej osud pripraví ešte nejedno prekvapenie?