Kráska a zviera - Rudnick, Elizabeth (Egmont ČR, 2017)
Keď Bellinho otca uväzní vo svojom začarovanom hrade netvor, Belle si odvážne vymení s otcom miesto a dúfa, že sa jej podarí utiecť. Ale keď začne netvora lepšie spoznávať, uvedomí si, že ich spoločný príbeh môže byť zaujímavejší, než si kedy dokázala predstaviť.