Prípad pre teba a mini Tigrí tím. Tyranosaurov ostrov - Brezina, Thomas, 1963- (Tigrí tím, 2017)
Tigrí tím má novú úlohu: musí zistiť, či na jednom tajomnom ostrove skutočne ešte žijú dinosaury. No vôbec to nie je ľahké, pretože nikto nesmie vstúpiť na breh. Samozrejme, Bea, Luk a Patrik urobia všetko pre to, aby sa na zakázaný ostrov dostali.