Srdce z ľadu - Rudnick, Elizabeth (Disney. Ľadové kráľovstvo, 2016)
Anna je princezná Arendelle. Dlhé roky žila zavretá pred okolitým svetom. Rodičia jej už umreli a sestra Elsa jediná osoba, ktorá by jej mohla preukázať aspoň štipku lásky je chladná a neprístupná.