Špinďúr Bertík. Červíčky! - MacDonald, Alan (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2017)
Zoznám sa so špinďúrom Bertíkom - chlapcom s NECHUTNÝMI ZLOZVYKMI. Hlavu má vždy plnú pochabých plánov a bláznivých nápadov, takže ak hľadáš PROBLÉMY, nemusíš chodiť ďaleko. Bertík v nich je až po uši! Tri nezbedne smiešne príbehy o najufúľanejšom magnete na problémy sveta.