Čarohľadačky. Kniha jedenásta, Klamlivé zrkadlo - Adams, Georgie (Slovart, 2013)
Pomocou kliatby dostane Zorgan čarohľadačku za klamlivé zrkadlo do inej dimenzie, sveta, kde nič nie je také, ako sa zdá.