Záhada pôvodu. Kniha 3, Zázračný svet Atlantídy - Riddle, A. G. (Vydavateľstvo Motýľ, s. r. o., 2016)
Zatiaľ čo hodiny nemilosrdne odrátavajú posledné momenty do zániku ľudstva, tím vedcov je rozhodnutý riskovať všetko pre odhalenie tajomstva minulosti.