Záhada pôvodu. Kniha 3, Zázračný svet Atlantídy - Riddle, A. G.; Hrušková, Lenka Jalilah ([Bratislava] : Vydavateľstvo Motýľ, s. r. o., 2016)
Zatiaľ čo hodiny nemilosrdne odrátavajú posledné momenty do zániku ľudstva, tím vedcov je rozhodnutý riskovať všetko pre odhalenie tajomstva minulosti.
Miesto vyd. podľa ISBN
Preložené z angličtiny
Pozn. aut.
Keywords: americká literatúra; thrillery (romány)