Úroda plná chutí - Wong, James (Slovart, spol. s r.o, 2016)
James Wong prináša vedecky podložené postupy, ktorými môžete ovplyvniť kvalitu svojej úrody. Ponúka rady ako vypestovať plodiny s vlastnosťami, ktoré väčšina ľudí považuje za chutné - rajčiny, jahody, kukuricu, tekvicu, repu. Dozvieme sa kde pestovať huby aj ako sušit bylinky.