Medvěd, který nebyl - Tashlin, Frank, 1913-1972 (Baobab, 2012)
Keď sa medveď jedného dňa prebudí zo zimného spánku, neverí vlastným očiam: namiesto v lese stojí uprostred gigantickej továrne. Než sa stačí rozhliadnuť, už je pri ňom majster a naháňa ho, aby sa dal do práce. Byť medveď, to je chabá výhovorka pre leňocha.