Magnetová hora : rozprávky a príbehy - Uher, Pavel (Iris, 2016)
Hrdinovia rozprávok MAGNETOVÁ HORA sa dostávajú do situácií, kedy sa treba viac než na čarovné sily spoľahnúť na vlastné schopnosti. Napriek nástrahám, ktoré im protivníci prichystali, sa vždy vynájdu a pričinia o šťastný koniec. Práve tak, ako je to v rozprávkovom svete dobrým zvykom!