Srdce medzi kryhami - Cornick, Nicola (Ikar, 2013)
David Waro v závete nielenže svoju manželku o všetko pripravil, ale na ďalekom severe žije jeho nemanželská dcérka Nina, o ktorú sa má Joanna spolu s lordom Grantom postarať. Aby zabránili škandálu, rozhodnú sa dvaja vynútení spojenci zosobášiť. Joanna má podmienku, že ju a Ninu Alex zabezpečí, on zasa, že mu Joanna dá následníka. Hrdú vdovu však kvári strašné tajomstvo.