AGU 3 : Expedícia do mesta Baaš - Cernuska, Andreas (Pozsony / Pressburg / Bratislava - Peter Rašla, 2016)
Kesslerova túžba po poklade, čo si skryl v meste Baaš, privedie Waltra, ale aj samotného Kesslera na pokraj záhuby. Agu a jeho priatelia čelia mnohým nebezpečenstvám a súperia s Grappom a Kesslerom o víťazstvo pri hľadaní nového talizmanu. Zrúcaniny Baašu sú však miestom bezpočetných ohrození, kde všetkým zúčastneným ide o život. Prežijú všetci?