Aljašská odvaha. Kniha štvrtá, Ako skala - Pettrey, Dani (i527.net, s.r.o, 2015)
Oddychové lezenie na skalách sa jedného dňa zmení na drámu, keď na svojej ceste Kayden narazí na telo mŕtveho lezca. Šerif Landon, ktorý prípad vyšetruje, sa obráti na Jakea s prosbou o pomoc. Jake súhlasí, ale to ešte netuší, kam ho tento prípad zavedie. Vďaka Kaydeniným lezeckým skúsenostiam čoskoro s Jakeom zistia, že smrť v horách nebola náhoda a vrah im je v pätách.